Øygarden Havkajakk Klubb

Padling på Storhav

Hjemme

Om oss

Tar kontakt

Utdanning

Hva gjør vi?

Aktivitets Kalendar

Aktiviteter Nov.-Des.

Aktiviteter Jan.-Feb.

Aktiviteter Mar.-Apr.

Aktiviteter Mai-Juni

Aktiviteter Jul.-Aug.

Aktiviteter Sep.-Okt.

Prosjekter

Hvem er vi?

Linker

Spørsmål og svar

Foto Galleri

Nyheter

Møteplasser

Leierplasser

Destinasjoner

Medlemspris: 500 kr

Hos oss får du NPF våttkort

Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. Kurset skal motivere for videre opplæring i padling.

Introduksjonskurs Havpadling

Medlemspris:1500 kr

Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg er deltakeren kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken.

Text Box: Grunnkurs Havpadling

Medlemspris: 500-700 kr

Pris er avhengig av årstid!

2 timer introduksjons kurs til Eskimorulle. Deltaker får en forståelse hvordan en Eskimorulle blir gjennomført og hvordan teknikken kan trenes. Deltaker kan på ingen måte forvente å beherske eskimorulle etter kurset. De fleste få til en rulle på kurset.

Eskimo Rullekurs

Medlemspris:1500 kr

Text Box: Deltakeren får en grundig gjennomgang av grenens tekniske ferdigheter, både med hensyn til teknikk og sikkerhet. Etter endt kurs kan deltakeren utføre god teknikk i rolige omgivelser. Dette er et egenferdighetskurs.

Teknikkurs

Medlemspris:1500 kr

Deltakeren lærer å lære bort padleteknikker og å lede grupper på vannet. Etter endt aktivitetslederkurs kan utøveren planlegge og gjennomføre introduksjons- og nybegynnerkurs, samt klubbturer i kjent og skjermet farvann.

Aktivitetslederkurs

Medlemspris: 1500 kr

Deltakeren lærer å beherske teknikk og gruppedynamikk i krevende forhold. Etter endt kurs er deltakeren i stand til å være et selvstendig medlem av ei gruppe på utsatte turer.

Sjøvett og Videregåendekurs

Kurs i henhold til NPF

Tar kontakt hvis du lurer på noe